SÄLJA DIN HUSBIL? VI KÖPER ER HUSBIL KONTANT ELLER FÖRMEDLAR DEN ÅT DIG

Vill du sälja din husbil så kan vi hjälpa dig på två olika sätt.

Vi köper din husbil kontant

Personbilar och husbilar som är max 10-15 år gamla köper vi kontant om priset är rätt. Du får en snabb och korrekt affär och ibland kan det vara din bästa affär! Vad gäller inbyten så byter vi självklart även in bilar som är äldre än så.

Husbilsförmedling/Husbilsmäklare

Vi agerar också som husbilsmäklare och har en förmedlingstjänst för husbilar. Om din husbil är max 20 år gammal och som gått max ca 12000 mil så tar vi emot den till försäljning vid vår anläggning i Lödöse, där vi har vår husbilsmäklartjänst.

Att förmedla en husbil tar normalt 3 veckor till 3 månader, ni betalar inget när ni lämnar in er husbil till försäljning i Lödöse, provision och ev kostnader avräknas först då husbilen är såld. Vi löser så köparen får garantier, vi tar eventuella byten och vi ordnar finansiering åt köparen. Tack vara detta blir den lättare såld än om ni själva försöker sälja husbilen och ni slipper allt arbete.

Fyll i formuläret till vänster och berätta lite om er husbil som ni vill sälja eller eller kom gärna till Lödöse och visa upp er husbil. Gratis värdering av er husbil gör vi alltid måndag-torsdag kl 13-17 hos Finbil i Lödöse.

OBSERVERA ATT REGISTRERINGSNUMMER, NAMN SAMT TELEFONNUMMER MÅSTE VARA IFYLLT FÖR ATT KUNNA SKICKA FORMULÄRET.

Svarar vi ej på det du mailar oss om din husbil beror det på att priset är på tok för högt, vi köper er husbil snabbt och enkelt med pengar direkt till ert konto och ev lån löst men vi måste ha lite marginal kvar så vi kan tjäna lite pengar på affären.

Är du osäker på värde så besök oss gärna i Lödöse eller ring Lasse på 0706-422941, ni är välkomna att ringa kl 08-20 alla dagar i veckan.

Som regel kan man säga att säljer vi husbilen åt er får ni lite bättre betalt men det tar normalt 3 veckor till 3 mån att sälja. Köper vi husbilen av er får ni lite mindre betalt än vid förmedling men ni får sålt den direkt vid ert besök hos Finbil i Lödöse.

Vi på Finbil önskar er varmt välkommen till en trygg affär hos oss.