Pilote Galaxy

Pilote Galaxy är serien med helintegrerade husbilar från märket Pilote husbilar. Detta är riktigt snygga, välplanerade och lyxiga husbilar som vem som helst kan förälska sig i ruskigt fort.
Idag finns det hela 20 olika modeller som mäter allt mellan 5,99 m till 7,87 m, vilket alltså betyder att man har en hel del valmöjligheter. De husbilarna som är över 7 m långa är kompatibla med tjänsten ALDE* och erbjuder även en femte plats på registreringsbeviset.

Pilote Galaxy husbil

Pilote är otroligt duktiga på att hitta bra förvaringslösningar vilket Pilote Galaxy serien är ett bra bevis på. Man har nämligen skapat både ett dubbelt golv med ett förvaringsutrymme på 15 cm och ett med 21 cm så att man kan välja vad som passar en själv bäst.

Trots att man som sagt klämt in en hel del förvaring är det fortfarande stora ytor att röra sig på invändigt. Vardagsrummet, som för övrigt är gjort av skumgummiplast, är ett väldigt rymligt område i husbilen där man har stora möjligheter! Badrummet är helt fristående tack vare en dubbel skiljevägg, också ett bra alternativ på en exceptionell lösning.

Stora delar av interiören kan man påverka själv, så som färgskalor och fina små detaljer som kan göra stor skillnad i helheten.

Pilote Galaxy modeller

Eftersom man haft så pass mycket yta att använda sig av är det ganska mycket som kan skilja de olika 20 modellerna åt. Det finns flera typer av bäddar och sängalternativ att välja mellan beroende på hur många sovplatser man behöver och om de ska vara separata eller om man vill ha en eller flera dubbelalternativ. Badrummet är också placerat på varierande ställen, mycket anpassat efter hur bäddarna ser ut.
Köksbordet, eller vardagsrumsbordet om man hellre vill kalla det för det, är olika stort på olika modeller och har dessutom tre former som man kan välja mellan beroende på vad man vill ha för möblering och storlek på bordet.

Det finns som sagt en hel del att välja mellan och bestämma sig för så när det är dags att fixa hem en av dessa drömhusbilar (vilket man faktiskt kan kalla dem för) bör man ta sig en ordentlig funderare så att allt blir helt rätt från början så att man slipper ångra sig eller ändra senare!

*En serviceapp som hjälper dig att hålla koll på bland annat serviceställen, manualer och andra nödvändiga saker man kan behöva tillgå ute på campingresor.