Pilote Foxy Van

Pilote Foxy Van är husbilen för dig som inte alltid tycker att störst är bäst. För dig som inte behöver dundra fram på vägarna med gigantiska fordon, utan nöjer dig med ett lite kompaktare alternativ. Foxy Van är nämligen något man mer liknar med just en van och inte bara en husbil då längdmåtten ligger på mellan 5,41 m och 6,34 m.

Denna smidiga modell är perfekt utformad för tunnare utrymmen, så som smala vägar som klättrar upp längs höga berg eller stressig stadstrafik med ivriga bilister överallt.

Pilote Foxy Van husbil

Även om Pilote Foxy Van framförallt riktar sig till minde familjer, ensamvargar eller par, och därmed är relativt liten, har den flera fantastiska funktioner och möjligheter. Man har bland annat satt in ett kylskåp som rymmer upp till 105 liter. Som resenär kan man med andra ord ta med sig en hejdundrande picknick till sig själv och sitt eventuella sällskap. När vi ändå är inne på förtäring kan vi dessutom med glädje informera om att det finns en vattenbehållare i varje Pilote Foxy Van som rymmer hela 110 liter rent vatten, så det kommer det inte att råda någon nöd på!

Det komfortabla vardagsrummet är skapat i skumgummiplast liksom isoleringen och golvet (som även har en touch av styrofoam i sig). Värmeanläggningen är av märket TRUMA och man kan välja antingen modellen C4000 eller den motsvarande C6000.

Exteriör och interiör

För att erbjuda kunderna en så stor variation som möjligt har man tagit fram hela 11 olika karossfärger som man kan välja mellan.
Interiören kommer också med flera olika alternativ, närmare bestämt 5 stycken, dock inte med så mycket fokus på färg utan snarare möblering. De olika modellerna kallas för V540G, V600G, V600F, V630J och V630F (skrivna i storleksordning baserat på längdmåtten). Det som skiljer de åt mest är egentligen vilken typ av säng som finns, till exempel en dubbelsäng eller två enkelsängar, och hur man tänkt med badrummet.

Inuti har man designat Pilote Foxy Van med fräscha träfärger och riktigt genomtänkta lösningar för förvaring. Flera högt satta hyllor där man kan lägga lite mindre viktiga saker som man kanske inte behöver komma åt hela tiden. Interiören ger en både lyxig och hemtrevlig känsla i en perfekt kombination där de flesta kommer att trivas som fisken i vattnet. Som ägare får man vistas i en fantastiskt ljus och härlig miljö som förhoppningsvis ska generera en himla massa nya äventyr och glädjande minnen.