Vi köper er husbil kontant eller hjälper er att sälja den!

Personbilar och husbilar som är max fem år gamla köper vi kontant om priset är rätt (och självklart byter vi även in bilar som är äldre än så). Vi betalar inte för mycket men du får en snabb och korrekt affär och ibland kan det vara din bästa affär!

Har ni en husbil som är max ca 15 år gammal och som gått max ca 15000 mil så tar vi emot den till försäljning vid vår anläggning i Lödöse, det fungerar ungefär som en mäklartjänst.
Maila gärna till lasse@finbil.se och berätta lite om er husbil som ni vill sälja eller kom och visa den i Lödöse så vi kan bedöma värdet på husbilen, det går även bra att ringa 0706-422941.

Att förmedla en husbil tar normalt 3 veckor till 3 månader, ni betalar en grundavgift när den lämnas in och det avgår en provision först när det är såld. Vi löser så köparen får garantier, vi tar eventuella byten och vi ordnar finansiering åt köparen. Tack vara detta blir den lättare såld än om ni själva försöker sälja husbilen och ni slipper allt arbete.

Har ni en nyare husbil så vill vi att ni fyller i formuläret nedan och trycker på skicka.

OBSERVERA ATT REGISTRERINGSNUMMER, NAMN SAMT TELEFONNUMMER MÅSTE VARA IFYLLT FÖR ATT KUNNA SKICKA FORMULÄRET!

Svarar vi ej på det du mailar oss om din husbil beror det på att priset är på tok för högt, ni begär långt över vad vi vill betala. Om du sänker priset rejält kan du skicka in den, är det rätt pris så kontaktar vi er omgående och köper vi husbilen/bilen kontant.

BIL/HUSBIL KÖPES

 

Verifikation