Finbil AB
Jörlanda Berg 306
444 93 Spekeröd
Tfn: 0303-196 00
E-post: kontakt@finbil.se

Ni hittar oss enkelt precis intill E6. Vid avfart 90 Stenungsund/Tjörn/Orust, intill Circle K, Burger King och Subway.

Öppettider

Försäljning

Våra öppettider varierar under säsong. Under vardagar har vi lunchstängt 13:00-13:40.

Aktuella öppettider (gäller t.o.m 2021-02-28):

Måndag – Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-16:00
Lördag: STÄNGT
Söndag: STÄNGT

Fr.o.m 2020-12-12 t.o.m 2021-01-06 har vi semesterstängt och öppnar åter 2021-01-07.

Avvikande öppettider (pga helgdagar eller liknande) visas alltid på vår startsida.

 

Verkstad

Måndag – Fredag: 07.00 – 16.30
Lördag – Söndag: Stängt

Fr.o.m 2020-12-12 t.o.m 2021-01-06 har vi semesterstängt och öppnar åter 2021-01-07.

Om oss

I Spekeröd, precis intill E6 i höjd med Stenungsund, finns vår fullserviceanläggning – Västkustens Husbilscenter. Här hittar ni ett stort utbud av både nya och begagnade husbilar till försäljning, samt vår verkstad som kan serva, felsöka och reparera både bildelen och bodelen på Er husbil.

Vi har sålt husbilar sedan 2008, och vi vill med vår erfarenhet och kunskap vara er trygga partner i husbilslivet. Hos oss är alla välkomna – oavsett om man är husbilsexpert eller helt novis inom området. Här kan ni alltid räkna med ett ärligt och professionellt bemötande.

Återförsäljare för Pilote och Le Voyageur

Finbil i Stenungsund är återförsäljare för husbilstillverkarna Pilote och Le Voyageur. Pilote är idag tack vare sitt gedigna modellprogram, sin smakfulla design och konkurrenskraftiga priser en av Sveriges mest populära husbilstillverkare. I Pilotes modellprogram finns allt från små plåtisar till stora helintegrerade husbilar.


Le Voyageur är premiumhusbilen för dig som vill ha det allra bästa. I modellprogrammet finns helintegrerade husbilar i olika storlekar byggda på chassier från Fiat och Iveco. Söker du en husbil av allra högsta kvalité, med många smarta innovationer samt toppmodern design och teknik så är Le Voyageur husbilen för dig.

Hos oss finns alltid ett stort utbud av nya husbilar, så att Ni som besökare enkelt kan hitta den modell som passar Er bäst.

Stort utbud av begagnade husbilar

Försäljning av begagnade husbilar är en stor del av verksamheten hos Finbil I Stenungsund. Tack vare våra goda inköpskanaler och vårt flöde av inbyten så erbjuder vi alltid ett intressant utbud av begagnade husbilar av olika fabrikat. Under högsäsong får vi in begagnade husbilar varje vecka.

Våra begagnade husbilar kontrolleras noga innan försäljning, och vid behov genomgår de service samt besiktning. Dessutom erbjuder vi generösa garantier. Allt för att det ska vara enkelt och tryggt för dig som köpare. Utöver detta så försöker vi alltid erbjuda riktigt bra priser!

Verkstad för husbilar och personbilar

I vår nyrenoverade Bosch Car Service bilverkstad har vi möjlighet att serva, felsöka och reparera Er husbil eller personbil. Verkstaden har högt i tak och är väl anpassad för att serva husbilar, med exempelvis stora liftar som klarar husbilar upp till 8 ton. Alla är välkomna att serva sin bil eller personbil hos oss – oavsett om den är köpt här eller inte.

Vi kan även se till att bodelen i er husbil är väl fungerande och anpassad efter dina behov. Vi utför t.ex. fukttester, gasolprovtryckning, montering av extrautrustning, felsökning av värmepannor och kylskåp m.m.

Läs gärna mer om vår verkstad eller boka ert verkstadsbesök här: Verkstaden

Finansiering

Majoriteten av våra kunder väljer att finansiera sitt husbilsköp med hjälp av vår samarbetspartner – Santander Consumer Bank. Oavsett om ni söker ett husbilsägande med låg månadskostnad eller en enkel tillfällig finansiering så har vi lösningen för Er. Vi kan erbjuda många förmånliga finansieringsupplägg och skräddarsyr finansieringen så att den passar dig och din plånbok.

Hitta hit

Västkustens Husbilscenter ligger precis intill E6 i Spekeröd (avfart 90 mot Stenungsund/Tjörn/Orust), ca 4 mil norr om Göteborg. Våra grannar är Circle K, Burger King, Subway och Espresso House.

Närmsta tåg- och busstation är Stora Höga, vilken man enkelt kan ta sig till från t.ex. Göteborgs Centralstation. Om du bokar en tid för ditt besök så hämtar/lämnar vi gärna dig vid stationen innan eller efter ditt besök hos oss.

Vår adress är:

Jörlanda Berg 306

444 93 Spekeröd

Öppettider – Försäljning

Våra öppettider varierar under säsong. Under vardagar har vi lunchstängt. 13:00-13:40.

Avvikande öppettider (pga helgdagar eller liknande) visas alltid på vår startsida.

Öppettider – Verkstad

Måndag – Fredag: 07.00 – 16.30


Lördag – Söndag: Stängt

Johannes

Tekniker

Magnus

Tekniker

Kontaktförfrågan

 

Verifikation