Finbil Begagnatcenter
Strandvägen 2
463 71 Lödöse
Tfn: 0303-19600 eller 0706-422941
E-post: lasse@finbil.se

För att hitta till oss tar ni sikte på INGO-macken i Lödöse (f.d. Statoil), Strandvägen ligger sedan på en tvärgata mitt emot INGO.

Öppettider

Måndag-Torsdag 13-18

Från slutet av mars till slutet av oktober finns vi alltid på plats följande tider.

Helgöppet Söndagar 12-15*

*Söndagar gäller under April & Maj samt från mitten September till slutet oktober.

 

Välkommen till Finbil Begagnatcenter i Lödöse.

Jag som driver anläggningen i Lödöse heter Lasse Aronsson och är en av 2 delägare som var med och starta upp Finbil 2008 i Stenungssund och sedan 2016 är jag placerad vid anläggningen Lödöse som är öppen under högsäsongen slutet av mars till ca 1 november.

Finbil begagnat center öppnades 2016 i Lödöse som ligger 4 mil norr Göteborg och vi är inriktade på enbart begagnade husbilar av alla fabrikat och i nästan alla åldrar.

Från 2019 driver jag ensam Lödöse i helt egen regi men med samarbete med de gamla kollegorna på Finbil i Stenungssund med bl.a. gemensam hemsida www.finbil.se

Nedan finns en liten film ni kan kika på så ni ser hur det ser ut hos oss i Lödöse på våren.

Vår specialitet är att hjälpa husbilsägare att sälja sin husbil genom vår mäklartjänst eller så köper vi den kontant direkt om du vill men den får ej vara äldre än ca årsmodell 2000.                                                   

Du hittar oss i centrala Lödöse vid Ingo Tappen mitt i byn, Lödöse/GBG

Vår adress är Strandvägen 2, 46372 Lödöse.

Ni når du genom motorvägen E45 GBG-THN.

Lödöse södra är en ny tågstation på promenadavstånd från Finbil i Lödöse som är enkel att nå med tåget från GBG Central eller om man lämnar husbil hos oss till försäljning kan man snabbt ta sig mot Göteborg eller annan ort med detta tåg från oss.

Öppettider hos Finbil i Lödöse!

Från slutet av mars till slutet av oktober finns vi alltid på plats följande tider.

Måndag-Torsdag 13-18

Helgöppet Söndagar 12-15

Söndagar gäller under April & Maj samt från mitten September till slutet oktober.

Passar inte ovan tider er?

Ring mig gärna på 0706-422941 och hör om en annan tid är möjligt, vi är ofta på plats förmiddagar och jag bor i närheten och kan ofta snabbt rycka ut mellan kl. 08.00 till kl. 20.00 nästan alla dagar om ni vill köpa någon husbil i Lödöse

Import & Export av husbilar

I över 30 år har jag bl.a. arbetat med fordonsimport från EU och USA och även periodvis viss export av personbilar och husbilar.
Min partner i Tyskland har varit den samma sedan 1987 och vi har byggt upp ett mycket stort förtroende och kontaktnät genom alla år.

Att importera sin husbil var tidigare år en mycket bra affär men en svag krona och en husbilsmarknad i Sverige med väldigt mkt husbilar till salu och priser som sjunkit rejält sista åren gör att få modeller lönar sig att importera. Vill ni ha hjälp med att importera något i premiumklassen av senare årsmodell kan det gå att spara en slant och Finbil i Lödöse kan vara en bra partner på att hjälpas er finna rätt bil, få hem den och leverera den besiktigad och klar, ert ev. inbyte säljer jag åt er.

Under senaste 3–4 åren har jag exporterat husbilar till Tyskland, Finland, Polen och Sydamerika, det är främst lite äldre husbilar som vi exporteras och det har hjälp många ägare som önskat hjälp med att sälja sin lite äldre husbil som inte är så het i Sverige mer.

Vill du sälja husbilen?

Har du själv försökt sälja er husbil eller någon förmedlare men ingen har lyckats?

Kanske du inte är någon säljare alls, drabbats av sjukdom eller dödsfall och vill ha proffshjälp med att sälja husbilen då är Finbil i Lödöse ett klokt val för att nå resultat.

Vi tar in husbilar max ca 20 år gamla till förmedling eller köper husbilen direkt av dig kontant efter du har visat upp den hos oss i Lödöse om du hellre vill ha en snabb affär.

I säsongen mars till oktober är du välkommen att ringa mig på 0706–422941 mellan kl. 08-20 alla veckans dagar eller skicka ett mail med lite info & bilder på husbilen till lasse@finbil.se.

Klicka annars här för vårt formulär att fylla i om din husbil  

Värdera er husbil kan vi först göra när vi sett den och vi kan heller inte göra några underverk med prisbilden, Sverige har numera husbilar i överflöd och priserna sjunker löpande men med rätt pris på er husbil finner vi köpare både i Sverige och för export av vissa typer.

Blir er husbil ej såld under avtalsperioden som är 3 månader tar vi heller inget betalt för vårt jobb (provision 6,25-10% inkl moms, min 20.000 kr & max 75.000 kr inkl moms).

Garanterad såld!
Som säljare vill du självklart ha så bra som möjligt och tycker kanske
vi värderar er husbil för lågt. Vi kan då prova att saluföra er husbil lite dyrare ex vis en månad och sedan om den ej är såld sänka till den nivå vi anser rimlig och i sista ändan bestämmer marknaden priset.
Vi kan även ge er ert garanterat fast minsta pris på er husbil när ni lämnar den hos Finbil i Lödöse, då har ni chans på bra betalt under tiden vi förmedlar den men samtidigt garanti att den blir såld och inte stående hos en förmedlare månad efter månad.
Arbetar vi med förmedling av er husbil och ni känner att det drar ut på tiden kan ni när som helst kontakta oss och vi köper den för det pris vi garanterat er då ni lämnade den.

Vi jobbar ofta då vi säljer dyrare objekt med ett fast pris du som säljare skall ha ut och då blir vår provision det som blir kvar efter kostnader och ev. byte är sålt.

Hos Finbil i Lödöse anpassar vi oss efter den förmedlings  lösning ni som husbilsägare tycker är bäst när ni bestämt er för att sälja husbilen genom oss.

Låga kostnader ger låga priser!

Finbil i Lödöse sitter i enkla men funktionella lokalen vi själva äger och har mycket lite personal, det ger mycket låga fasta kostnader som ger oss möjlighet att hålla de lägsta priserna och låga provisioner när vi förmedlar men vi kan ha svårt att ordna med tillbehör eller annat du vill ha till husbilen men ni kan själva boka detta hos våra partners

När du lämnar in en husbil till oss går vi tillsammans igenom och bestämmer om något skall utföras på husbilen innan den börjar saluföras, vi kan lösa det mesta.

Vissa bilar får vi in i toppskick och vi behöver bara fotografera och annonsera, andra husbilar behöver tvätt, städning, besiktning, service eller något annat och tillsammans med er bestämmer vi vad som är lämpligt att utföra på just er husbil till en rimlig kostnad.

Barncancerfonden Barnsupporter
Vi på Finbil är stolta över att få vara med och bidra till Barncancerfondens dröm om att alla barn med cancer överlever.

Kontaktförfrågan

 

Verifikation