Kabe Husbilar

Hos oss på Västkustens Husbilscenter Finbil kan du hitta flera nyare begagnade Kabe husbilar till det absolut bästa priset på dagens marknad! Tillverkaren finns i Tenhult och har sedan i början av 60-talet strävat efter ett så bekvämt och trivsamt campingliv som möjligt. De har tagit fram många moderna och unika lösningar inom framförallt värme och ventilation. De har till exempel ett eget golvvärmesystem och ett ventilationssystem de kallar för ”VarioVent” som båda är helt unika och endast finns i Kabe husbilar.

Framgången Kabe gjort under åren har berott mycket på deras engagemang och vilja. De har lyssnat mycket på kundernas önskemål och utvecklat husbilar med mycket kvalitet och säkerhet. Det byggs upp till 400 husbilar varje år i fabriken i Småland och det fokuseras mycket på detaljer som isolering, fönster, värme och ventilation.
Det tillverkas både helintegrerade och halvintegrerade husbilar.

Många familjer har avnjutit husbilar från Kabe i många år för både längre resor och kortare perioder av avkopplande camping. Kabe har väl utformade designer med en bra planerad interiör vilket gör att man utan problem kan känna sig som hemma vart man än väljer att åka.

Kabe husbilar hos Västkustens Husbilscenter Finbil
Västkustens Husbilscenter Finbil säljer nyare begagnade husbilar av olika märken och erbjuder självklart svensktillverkade husbilar från Kabe. Vår ambition är att ha marknadens bästa priser och att vara 10 till 20 procent billigare än våra konkurrenter, utan att skära ner på kvaliteten på våra produkter.

På vår hemsida, finbil.se, kan du se vilka Kabe husbilar vi har inne för stunden. Du kan jämföra olika modeller och se vad som passar dig bäst. Du är även varmt välkommen in till oss på Jörlanda Berg 306 ungefär 4 mil utanför Göteborg. För att hitta hit tar du avfart nummer 90 på vägen E6. Du kan även ringa oss på 0303-19600 eller skicka iväg ett mail så svarar vi så fort vi kan!

Vi ger dig gärna tips och råd om vad som kan passa dina behov och önskemål bäst. Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap inom Kabe husbilar och gör alltid vårt bästa för att kunna ge dig som kund den bästa servicen.