Hymer Husbilar

Hos Västkustens Husbilscenter Finbil kan du hitta det pålitliga märket Hymer husbilar. Det har varit det ledande märket på husbilsmarknaden i över 50 år och är idag Europas största tillverkare för husbilar med flera utnämningar och priser i bagaget.

Fabriken där husbilarna tillverkas ligger i södra Tyskland där det produceras tusentals produkter varje år. Efter så pass många år i branschen vet man att det bara produceras riktigt bra produkter med hög kvalitet. Det levereras alltid riktigt högklassiga och moderna lösningar med bra säkerhet och mycket kunskap som ligger bakom produktionen. Man kan alltid vara säker på att man gjort ett riktigt bra köp. Något som kan styrka det är att inget annat husbilsmärke har vunnit så många priser som Hymer husbilar. Hymer B-klass har till exempel blivit utnämnd till ”årets husbil” i 25 år i rad, vilket är helt otroligt.
Som tidigare nämnt har det lagts mycket fokus på kvalité men utöver det har Hymer husbilar också en väldigt attraktiv interiör och utformning.

Trots att Hymer tar till vara mycket på tradition strävar de ändå alltid efter att sätta nya trender och komma med nya och innovativa lösningar. Utveckling är en viktig del för att alltid ligga på topp och kunna erbjuda det allra bästa på marknaden.

Hymer husbilar hos Västkustens Husbilscenter Finbil
Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil säljer mellan 150 och 200 husbilar varje år. Det vi är allra bäst på är begagnade husbilar av den nyare sorten, men vi erbjuder även helt nya produkter till de absolut bästa priserna. Vår målsättning är att du som köpare ska kunna handla mellan 10 och 20 procent billigare hos oss.

Självklart erbjuder vi toppmärket Hymer vilket är väldigt populärt hos våra kunder. Vi har tagit in nyare begagnade husbilar för att kunna erbjuda fräscha och säkra produkter utan att behöva sätta skyhöga priser.

Besök oss i Stenungsund eller på vår hemsida finbil.se för att kika på vilka Hymer husbilar vi har inne idag. För att hitta till oss tar man den södra avfarten till Stenungsund som är bredvid Statoil och Burger king vid vägen E6.