Husbilar

Om du letar efter husbilar med hög kvalitet och säkerhet ska du besöka oss på Västkustens Husbilscenter Finbil. Vi säljer framförallt nyare begagnade husbilar, men även helt splitter nya till rimliga priser.

Vi finns på två ställen ungefär 40 kilometer utanför staden Göteborg, nämligen i Lödöse och Stenungsund. De begagnade vi har inne är alltid kontrollerade och är nästan i nyskick. Vi köper aldrig in något som är äldre än fem år gammalt för att kunna garantera dig som kund ett modernt och säkert alternativ.

Vår målsättning är att vara 10 och 20 procent billigare än våra konkurrenter. Det är ett mål vi satt upp som vi alltid kommer försöka förhålla oss till. Alla ska få möjligheten att uppleva livet som husbilsägare utan att behöva skära ner på kvalité eller säkerhet.

Har du inte möjlighet att ta dig till oss i Stenungsund eller Lödöse kan du kolla på våra husbilar online. Här på vår hemsida, finbil.se, lägger vi kontinuerligt ut vilka produkter som finns i vårt utbud!

Stenungsund är vår huvudanläggning med alla Pilote-husbilar samt alla nyare begagnade husbilar. I stenungsund finns även vår bodels- och bilverkstad. I Lödöse finner ni vårt begagnatcenter där våra lite äldre husbilar och andra inbyten finns på plats. I lödöse hittar ni även de husbilar som vi hjälper våra kunder att sälja. Vill ni ha hjälp att sälja husbil, vagn, bil, båt mm så kontakta gärna vår Lödöse-filial.

Kända märken för husbilar
Det finns en uppsjö av modeller och märken för husbilar. Några populära märken som alla är kända för att leverera bra varor är Hymer, Adria, Carthago, Pilote, Dethleffs, Pössl, Rapido och Bürstner (lite allmän information om några av de olika märkena följer nedan).

Hymer – Tillverkar sina husbilar i Tyskland och är en av de allra mest ledande tillverkarna i Europa. De producerar ungefär 5500 husbilar varje år och har fått flera fina priser och utnämningar, bland annat ”årets husbil” 25 år i rad.

Adria – Företaget grundades 1965 och har sin produktion nere i Slovenien. De har en av Europas modernaste anläggningar och deras nyaste fabrik invigdes år 2005. Intresset för Adria ökar varje år eftersom de ständigt jobbar på att anpassa produkterna till marknaden.

Carthago – Grundades 1979 av Karl-Heinz Schuler. Säljer modellerna c-tourer, compactline, e-line och c-line.

Bürstner – Även detta är ett företag som leder marknaden i Europa. Deras motto är ”I en Bürstner ska man alltid uppleva en komfort utan gränser!” vilket de levt upp till. De tillverkar sina produkter med den modernaste teknologin för att alltid kunna garantera hög säkerhet.

CLOSE
CLOSE