Husbilar säljes

Vill du ha en högklassig husbil utan att det ska kosta skjortan? Husbilar säljes hos oss på Västkustens Husbilscenter Finbil så välkommen in på en titt!

Vårt mål är att alltid erbjuda bättre priser än våra konkurrenter, det är nog det allra bästa med oss. Vår målsättning är att våra husbilar säljes för mellan 10 och 20 procent lägre pris än hos våra konkurrenter. Vi vill kunna vara de enda som erbjuder de bästa priserna på marknaden utan att skära ner på husbilarnas kvalité.

För att kunna erbjuda så stor variation som möjligt på modeller och utformning köper vi alltid in olika sorter. Några populära märken vi brukar ha inne är bland annat Hymer, Adria, Kabe och Bürstner som alla levererar riktigt fina husbilar för alla tillfällen!

Vi befinner oss på adressen Jörlanda Berg 306 men om du skulle vilja köpa någon av alla husbilar vi har i vårt utbud och inte har möjlighet att ta dig till oss kan vi självklart ordna med leverans till din hemstad.

Begagnade husbilar säljes
Det vi är allra bäst på är nyare begagnade husbilar, men ibland händer det att vi tar in nyproducerade också. När vi köper in våra begagnade husbilar ser vi till att de aldrig är äldre än fem år. På det sättet kan vi försäkra både oss själva och dig som kund om att det är en modern produkt med säkra lösningar som kommer hålla i många år.
Självklart kollar vi ändå igenom hela husbilarna och alla dess funktioner innan vi lägger ut dem för försäljning för att vara helt övertygade om att allt fungerar som det ska. Kvalitet är otroligt viktigt för oss och vi vill att du ska kunna vara nöjd med ditt köp!

Är du nyfiken på vilka husbilar du kan hitta hos oss kan du enkelt gå in på vår hemsida, finbil.se. Du kan då välja att visa alla husbilar vi har inne eller begagnade och nya för sig.
Om du inte är helt insatt i husbilslivet kan du kontakta oss och berätta vilka önskemål du har så att vi kan hjälpa dig hitta den perfekta husbilen!