Husbil

Letar du efter en husbil med ett bra pris ska du ge oss på Västkustens Husbilscenter Finbil ett besök! Vår specialitet är fräscha begagnade husbilar som alla nästan är i nyskick. Men vi tar även in splitter nya produkter ifall du som köpare skulle vilja vara den första ägaren till din husbil.

En husbil är en sorts bil som man kan bo i, väldigt populärt för bland annat familjesemestrar. Det är i princip samma sak som en husvagn, skillnaden är att bilen är inbyggd i en husbil.
I Sverige är husbilar oftast registrerade som personbilar klass 2 vilket innebär att man får köra i samma hastigheter som en vanlig personbil.

Många städer har anpassat vissa parkeringar för husbilar och även gjort ställplatser där man har tillgång till el och kan få tömma tankar och fylla på vatten. Tack vare det är husbilslivet enkelt och bara helt underbart härligt!
Husbilen funkar även perfekt på campingar. Många väljer att köpa till ett förtält som gör att man får en egen liten altan. Det finns många vackra ställen runt om i Sverige där man kan campa och få tillgång till flera aktiviteter och vackra badstränder.

Husbil hos Västkustens Husbilscenter Finbil
Vår ambition är att våra priser ska vara 10-20 procent billigare än hos våra konkurrenter. Vi vill helt enkelt inte att priset ska hindra någon från att köpa sin husbilsdröm. Även om priserna är marknadens bästa har vi självklart inte försämrat varken kvalitén på våra produkter eller servicen bland vår personal. Vi lägger fortfarande all fokus på att du ska få det som passar just dig bäst! Är du osäker på vad som passar dig bäst kan du beskriva dina behov så att vi kan hjälpa dig hitta den perfekta husbilen!

Om du vill ge oss ett besök finns vi 4 mil utanför Göteborg. Du tar avfart 90 på E6. Har du inte möjlighet att ta dig till oss kan du även kolla på vår hemsida, finbil.se. Här lägger vi ut vad som finns inne just nu. Om du skulle bestämma dig för att slå till kan vi självklart ordna med leverans för att göra det så lätt som möjligt för dig.