Husbil Växjö

Västkustens Husbilscenter Finbil är av Trafikverket registrerad importör. Vi säljer både begagnade och nya husbilar och har möjlighet att släppa av din husbil i Växjö.

Vi kan med gott samvete säga att vi erbjuder några av marknadens bästa priser eftersom vårt fasta mål är att erbjuda mellan 10 och 20 procent lägre priser på husbilar. Vi finns ungefär 25 mil bort från Växjö i en liten postort som heter Spekeröd. Eftersom vi vill ha en bred kundkrets och kunna erbjuda våra högklassiga husbilar i hela landet har vi möjlighet att ordna leveranser runt om i landet. Skulle du då vilja möta upp din husbil i Växjö är det lätt fixat.

Vår specialitet är begagnade husbilar men vi tar som sagt även in nya lite då och då. När vi köper in begagnade vill vi aldrig att husbilen ska vara äldre än fem år. På det sättet kan vi garantera högsta möjliga modernitet och säkerhet för dig som kund. Vi kollar självklart igenom alla funktioner också innan vi lägger ut husbilen till försäljning så att vi är säkra på att allt fungerar som det ska.

Camping för husbil i Växjö
Evedals camping är en fridfull camping anpassad för husbil i Växjö. Den är belägen på en vacker halvö med både naturreservat och häftiga slottsruiner precis bredvid. Eftersom det bara är ungefär 6 kilometer från Växjös centrum går det snabbt att ta sig in för att ta del av shoppingen.
Här kan du avnjuta en underbar och stillsam naturmiljö och vila upp dig ordentligt. Det finns sportaktiviteter som fiske, tennis, fotboll och äventyrsgolf. Det går även att hyra kanoter, roddbåtar och trampbåtar om man vill ta sig ut på vattnet en stund.

Det finns en restaurang (Restaurang Brunnen) med fulla rättigheter och över 100 platser både inne och ute. Det serveras lunchbuffé på vardagar och välsmakande a la carte. På området finns även en glassbar och en kiosk – allt du kan behöva när man bor i husbil i Växjö med andra ord!
Om man vill komma bort från campingen en stund kan man ta sig till bkand annat Carl von Linnés hemort, kolla in Kronobergs slottsruin eller leka runt hos LeosLekland.