Husbil Vänersborg

Ungefär 45 minuter från staden Vänersborg finns vi på Västkustens Husbilscenter Finbil, en av Trafikverkets registrerade importörer. Vi säljer både nya och begagnade husbilar från flera olika märken, så om du vill ha en husbil i Vänersborg är vi inte långt borta.

Vi försöker alltid erbjuda marknadens allra bästa priser. Målet är att kunna ge priser som ligger på mellan 10 och 20 procent mindre än hos andra försäljare. Detta gör vi dock utan att skära ned på kvaliteten på varken husbilarna eller servicen. Vi är alltid noggranna med att kolla igenom alla begagnade husbilar som köps in för att se om allting fortfarande fungerar som det ska. Inte förrän vi säkerställt detta lägger vi ut till försäljning. Det ska kännas säkert att handla hos oss!

Om du vill se vilka husbilar vi har inne just nu kan du kolla runt på vår hemsida, där finns alla objekt som finns i lager. Du är såklart även alltid välkommen in till oss i våra lokaler så att vi dessutom enklare kan hjälpa dig med frågor och funderingar och se till att du får det som passar dig och dina behov allra bäst! Vi befinner oss på Jörlanda Berg 306.

Campingar för husbil i Vänersborg

När du åker runt med din husbil i Vänersborg kan det vara bra att veta vart man kan stanna för lite hederlig semester. Ursand Resort & Camping ligger i anknytning till en av Vänerns största sandstränder vilket gör att du, under sommartid, får njuta av sol och bad. Här ordnas flera evenemang och aktiviteter för hela familjen och i området finns flera vackra promenadstråk om man vill komma bort och rensa huvudet en stund.
Restaurangen på campingområdet bjuder både på mat och underhållning. Trubadurer och quiz är några av de heta middagsaktiviteterna!