Husbil Uddevalla

Vill du ha en husbil i Uddevalla finns vi på Västkustens Husbilscenter Finbil nära till hands endast fem mil utanför staden. Hos oss kan du fynda nyare begagnade husbilar till bra priser.

Varmt välkommen in på ett besök hos oss för att kolla vad vi har att erbjuda för stunden. Det händer även att vi tar in splitter nya husbilar och en och annan personbil. Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest passande husbilen för dig och dina behov. Vi har mycket erfarenhet och kunskap inom husbilar och gör vårt bästa för att kunna matcha våra produkter med kunderna.

Några av många märken vi brukar ta in är Hymer, Hobby, Adria och Kabe. Vi ser till att inga husbilar som tas in är äldre än fem år för att kunna garantera högsta möjliga modernitet och säkerhet. Självklart kollar vi även igenom alla funktioner för att se att allt står rätt till och fungerar som det ska. Kvalitet är viktigt för oss och vill att ni kunder ska vara nöjda med ert köp!

På vår hemsida, finbil.se, kan man också kolla igenom vårt utbud. Vi uppdaterar kontinuerligt och kan även ordna med leverans till din hemstad ifall du inte har möjlighet att ta dig till oss.

Har du några funderingar eller frågor kan du höra av dig till oss via telefon 0303-19600 på eller mail, info@finbil.se.

Camping för husbil i Uddevalla
Unda camping är en ultimat camping för husbil i Uddevalla. Det är öppet året runt och ligger ungefär 8 kilometer utanför staden i ett naturskönt naturreservat jämte badplatser med både klippor och vackra sandstränder. Av hela 400 platser har 300 tillgång till el. Det finns en butik med det mesta man kan behöva, en härlig uteservering med vacker utsikt och moderna och fräscha duschar med både bastu och avslappningsrum.

Semestrar man med sin husbil i Uddevalla under Solid Sound Festivalen, Uddevallas egna lilla växande musikfestival, erbjuder Unda camping special – och paketpriser för boende och festivalbiljett.