Husbil Trollhättan

Vill du ha en husbil i Trollhättan? Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil, cirka 40 minuter från Trollhättan, säljer högklassiga begagnade husbilar med målet om att vara 10-20 procent billigare än våra konkurrenter på marknaden. Vi erbjuder dessutom hemleverans så att du enkelt kan möta upp din nya husbil i Trollhättan.
För att se vilka husbilar som finns inne just nu kan du gå in på vår hemsida, finbil.se, eller besöka oss direkt på Jörlanda Berg 306 i Spekeröd.

Västkustens Husbilscenter Finbil

Västkustens Husbilscenter Finbil är av Trafikverket registrerad importör vilket är ett bevis på den höga kvaliteten som erbjuds på husbilarna. Varje gång vi köper in en ny produkt ser vi till att kontrollera funktionerna med en otroligt noggrannhet så att vi alltid kan garantera våra kunder säkra och hållbara husbilar som man kan ha glädje och nytta av i många år framöver.
Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av sig direkt så hjälper vi dig direkt! Vi nås via både telefon, på 0303-196 00, och via e-post, info@finbil.se.

Camping för husbil i Trollhättan

Hjulkvarnelund – Trollhättans Camping Hjulkvarnelund är en trestjärnig camping belägen nära centrum. Här har man nära tillgång till ett flertal restauranger och butiker samt Vänern. Här finns det platser till husbilar och ungefär 80 stycken platser med el för de som kanske planerar att stanna ett litet tag och vill kunna utnyttja så mycket som möjligt av funktionerna i husbilen. I anslutning till campingen finns en fräsch servicebyggnad där man kan använda duschar, toaletter och köksmaterial, allt ingår i priset.

Stenrösets Camping – Detta är en mycket barnvänlig camping som erbjuder otroligt vacker natur och med det även fina och harmoniska promenadstigar. Härifrån är det cykelavstånd till stadens centrum och slussar.
Här finns gratis WiFi, studsmattor (en av anledningarna till att barnen trivs) och stora ytor för bollspel och olika lekar. Det finns även cyklar att hyra och en 9-håls golfbana ungefär en och en halv kilometer från campingen. Gillar man fiske finns det ett flertal sjöar i närheten, även Göta Älv som erbjuder laxfiske!