Husbil Stockholm

Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil säljer nyare begagnade husbilar för marknadens bästa priser och har nu möjlighet att möta upp dig med din husbil i Stockholm. Vi vill att alla ska ges möjligheten att handla hos oss och ordnar därför med leveranser runt om i Sverige.

Vårt mål är att ha 10 till 20 procent bättre priser än våra konkurrenter. Kvalitet ska inte behöva kosta skjortan.

Vår personal besitter otroligt mycket kunskap och finns alltid här för att hjälpa dig på bästa sätt! Kom gärna in till oss på ett besök så att vi kan hjälpa dig hitta den perfekta husbilen för just dig. Vill du hellre bläddra igenom vårt sortiment online går det att göra på vår hemsida, finbil.se. Har du då några funderingar är det bara att höra av sig till oss via telefon eller mail så ska vi försöka besvara dina frågor så gott vi kan!

Camping för husbil i Stockholm
När du semestrar med husbil i Stockholm finns det mycket att upptäcka, bland annat kultur och aktiviteter. Eftersom staden är stor finns det mycket att se, därför kan man på campingen få tag i ”Stockholmskortet”. Det ger fri entré till hela 80 olika museer och andra aktiviteter och attraktioner. Man får dessutom kostnadsfria resor med tunnelbana, buss, pendeln och spårvagn. Båt – och cykelsightseeing ingår och mycket annat! Perfekt för den som turistar med husbil i Stockholm och vill utforska staden lite mer in på djupet.

Det finns två riktigt bra campingar som endast är anpassade för husbil i Stockholm, dessa två är:

Långholmens husbilscamping – En camping som ligger väldigt nära centrum där både bad och tunnelbana är inom gångavstånd. Det finns hela 80 platser som alla har tillgång till den harmoniska utsikten över Riddarfjärden.

Tantolunden husbilscamping – Ett lite mindre, men absolut inte sämre, alternativ då det bara finns 13 platser. Tantolunden är också centralt beläget och har nära tillgång till bland annat tunnelbanan och pendeltåget. Campingen är öppen året om!