Husbil Örebro

Ungefär 30 mil bort från Örebro finns Västkustens Husbilscenter Finbil. Vi säljer framförallt nyare begagnade husbilar men tar även in splitter nya lite då och då. Om du skulle bestämma dig för att slå till på en husbil hos oss men saknar möjligheten att ta dig hit kan vi självklart fixa en leverans till dig i Örebro. Vi vill att alla ska få chansen att handla hos oss!

Det som är bäst med oss är att vi har som mål att leverera produkter som är mellan 10 och 20 procent billigare än hos våra produkter. Dock ser vi alltid till att inte skära ner på kvalitén bara för att vi har lägre priser.

Kika gärna på vilka husbilar vi har inne till salu just nu. Du kan antingen kolla in hemsidan, finbil.se, eller besöka oss på Jörlanda Berg 306 i Stenungsund. För att hitta till oss tar du då avfart 90 på vägen E6.

Camping för husbil i Örebro
När du åker med husbil i Örebro finns flera smidiga ställplatser med härliga grillplatser. Där kan du stanna och ha några mysiga kvällar framför elden eller bara ha som rastplats på genomresan. Örebro är en ganska stor stad som har mycket att erbjuda, bland annat mat, shopping och flera sevärdheter. Är man i denna stad får man absolut inte missa vattentornet Svampen eller det kända slottet som ligger i anslutning till centrum.

För dig som vill semestra runt med din husbil i Örebro finns härliga möjligheter för hela familjen! Här finns nämligen en Gustavsviks camping som blivit utnämnd till en av hela Europas främsta campingplatser, en riktigt stor ära. Både standarden och servicen på campingen är oklanderlig.
Aktiviteter som finns här är bland annat äventyrsgolf för hela familjen, flera lekplatser för barnen och till och med ädel – och kräftfiske i en helt egen fiskesjö.

Utöver detta finns självklart Gustavsvik bad i anslutning – en av Europas absolut största badanläggningar. En fantastisk anläggning som måste upplevas när man åker med sin husbil i Örebro. Det finns ett unikt och spännande upplevelsebad, en avkopplande relaxavdelning och en 50-metersbassäng för den som vill passa på att motionera lite.