Husbil Malmö

Västkustens Husbilscenter Finbil ligger ungefär 30 mil från Malmö och säljer framförallt begagnade husbilar av nyare modeller. För att kunna ha en så bred kundkrets som möjligt har vi sett till att vi kan ordna leveranser runt om i Sverige. Så om du hittar en favorit hos oss är det inga problem för dig att kunna möta upp din husbil i Malmö.

Det främsta målet vi satt upp är att kunna erbjuda minst 10 till 20 procent billigare priser än våra konkurrenter utan att skära ner på andra viktiga faktorer som kvalitet, service eller säkerhet. Vi vill helt enkelt att alla ska få chansen att uppleva det härliga livet som husbilsägare.

Vi finns på Jörlanda Berg 306 som man hittar till genom att ta avfart 90 på motorvägen E6. Kom gärna förbi för att kunna se vilka modeller vi har inne för tillfället! Vi hjälper gärna till och ger tips och råd för att du ska kunna hitta den perfekta husbilen för dig och dina behov.

Har du inte möjlighet att ta dig hit kan du även surfa in på hemsidan, finbil.se, där vi kontinuerligt uppdaterar vårt utbud. Om du då har några funderingar är det bara att höra av dig till oss via mail eller telefon!

Camping för husbil i Malmö
First Camp är det perfekta stället för den som åker runt med husbil i Malmö. Här finns plats för över 300 husbilar varav 210 stycken har tillgång till el. Campingen är belägen precis vid stranden till Öresund vilket gör att man kan avnjuta härliga badstunder och vackra solnedgångar.

Toaletter och duschar är helt avgiftsfria, något som skiljer sig från andra campingplatser. Det finns även möjlighet att köpa nybakade bullar och nybakat bröd varje dag i butiken. Restaurangen på området har fullständiga rättigheter vilket gör att man utan problem till exempel kan ta ett glas vin till den välsmakande maten som serveras.

Hos First Camp finns många aktiviteter, både för barn och vuxna. För barn anordnas det bland annat karaoke, bio och discon som alla är ledarledda för att föräldrarna ska kunna koppla av för sig själva en stund.