Husbil Ljungskile

Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil ligger drygt 2 mil utanför Ljungskile och är experter på nyare begagnade husbilar! För att kunna erbjuda dig den absolut bästa servicen har vi ordnat så att vi kan leverera din nya husbil till Ljungskile när du handlar hos oss.

Västkustens Husbilscenter Finbil är av Transportstyrelsen registrerad importör och har marknadens absolut bästa priser. Ett av våra främsta mål är att erbjuda 10 till 20 procent billigare priser än våra konkurrenter. Att kunna erbjuda en tillmötesgående service och högkvalitativa produkter är också otroligt viktigt för oss.

Vårt utbud erbjuder flera olika märken för att kunna ge så mycket variation som möjligt. Några av dessa är bland annat Hymer, Adria, Bürstner och det svenska märket Hobby.
På vår hemsida, finbil.se, kan du se vilka husbilar vi har inne just nu! Vi uppdaterar kontinuerligt. Du kan även komma in till oss på ett besök! Vi hjälper dig mer än gärna med att hitta den perfekta husbilen för just dig. Berätta bara om dina önskemål och behov så ser vi till att ta fram den mest passande produkten.

Kom in till oss på Jörlanda Berg 306 i den lilla postorten Spekeröd eller hör av dig till oss via mail eller telefon så hjälper vi dig med dina frågor och önskemål!

Camping för husbil i Ljungskile
Det är ganska svårt att hitta en camping som är anpassad för husbil i Ljungskile eftersom det är en så pass liten stad. Dock så är Uddevalla ungefär en och en halv mil bort vilket gör att man har nära till ett ställe som heter Unda Camping.

Hos Unda Camping är det öppet året om och hela 300 av 400 platser har tillgång till el. Det ligger i ett underbart naturskönt område vid ett naturreservat. Här finns bland annat en butik med allt möjligt nödvändigt för någon som semestrar med sin husbil i Ljungskile eller Uddevalla. Det finns även en mysig restaurang med en härlig uteservering och god mat!
Vill man bada finns det tillgång till både sandstränder och klippor.