Husbil Lilla Edet

Många som semestrar med husbil i Lilla Edet gör det för att de är på väg till storstaden Göteborg. Det är en väldigt vacker liten stad med som passar perfekt för både semester och för att mellanlanda.

Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil säljer begagnade fräscha husbilar. Om du handlar hos oss och vill ha få din husbil till Lilla Edet kan vi ordna med hemleverans så att du slipper åka till oss, otroligt bekvämt och enkelt.

Västkustens Husbilscenter Finbil

Västkustens Husbilscenter Finbil ligger mindre än en halvtimme bort från Lilla Edet. Hos oss kan du hitta högklassiga begagnade husbilar till slående priser. Vårt mål är att kunna erbjuda mellan 10 till 20 procent lägre priser än konkurrenterna utan att på något sätt skära ned på kvaliteten på produkterna.

Vi är av Trafikverket registrerad importör vilket är ett dokumenterat bevis på att vi levererar säkra och bra husbilar till våra kunder. När vi köper in är vi alltid noggranna med att gå igenom funktionerna för att se till att allt ser ut som det ska.

Om du vill se vilka husbilar som finns inne för tillfället kan du antingen besöka oss på Jörlanda Berg 306 i Spekeröd eller klicka dig in på vår hemsida, finbil.se. Har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig! Vi nås via telefon, 0303-196 00, och e-post, info@finbil.se.

Camping för husbil i Lilla Edet

Lilla Edet är en relativt liten, men otroligt vacker, stad ungefär 40 minuter från storstaden Göteborg. Här kan man uppleva en naturskön miljö och samtidigt ha nära tillgång till Sveriges framsida fylld av shopping, mat och kultur. I Lilla Edet rinner även Göta Älv som gör den redan underbara miljön ännu lite stillsammare och finare.

Vill man stanna med sin husbil i Lilla Edet finns det två campingplatser i närheten. Ungefär en kvarts bilresa från staden finns Stenrösets Camping (Trollhättan) och mindre än en kvart bort ligger Backamo Lägerplats (Ljungskile). Båda campingarna erbjuder både plats för husbil och stugor att bo i ifall man föredrar det, det kan vara skönt vid längre visiter.