Husbil Kungälv

Västkustens Husbilscenter Finbil ligger ungefär 2 mil från Kungälv och säljer husbilar till marknadens bästa priser. När du handlar hos oss kan vi utan problem ordna med en leverans så att du kan få möta upp din nya husbil i Kungälv.

Vi befinner oss i nya och fräscha lokaler i en liten postort som heter Spekeröd, på adressen Jörlanda Berg 306. Vi säljer framförallt begagnade husbilar av nyare skick, men även splitter nya då och då. Vårt främsta mål som vi alltid strävar efter är att vara 10 till 20 procent billigare än våra konkurrenter.

Kvalitet är otroligt viktigt för oss, så när vi köper in nya husbilar ser vi alltid till att de inte är äldre än fem år. Vi kollar dessutom igenom alla funktioner för att kunna garantera dig som kund en riktigt säker produkt som kommer kunna ge mycket glädje och hålla i många år.

Vi erbjuder flera populära och högkvalitativa märken, bland annat Adria, Hobby, Hymer och Bürstner. Du är varmt välkommen in på ett besök hos oss för att se vilka husbilar vi har inne just nu! Vi guidar dig gärna och hjälper dig att hitta den allra bäst passande husbilen för just dig och dina önskemål. Har du inte möjlighet att ta dig hit till oss kan du även besöka vår hemsida, finbil.se, och se vad som finns i vårt utbud just nu.

Camping för husbil i Kungälv
När man semestrar med sin husbil i Kungälv får man uppleva en mysig stämning med flera vackra trädgårdar och byggnader. Det är den perfekta staden för den som vill ha en lugn och skön stund men ändå ha nära tillgång till den pulserande och händelserika hamnstaden Göteborg.

Mittemot Bohus Fästning ligger Kungälv Camping som är det rätta stället för dig som letar efter någonstans att ställa din husbil i Kungälv! Härifrån tar det ungefär mellan 30 och 40 minuter att ta sig in till Göteborg och det superpopulära turistmålet och nöjesfältet Liseberg. Campingen består av 21 platser och ligger jämte den lilla stadens turistbyrå.