Husbil Karlstad

Karlstad är huvudstaden i det campingpopulära landskapet Värmland. Hit kommer många för att koppla av under sommaren och ta del av Karlstads harmoniska skogar och händelserika centrum. Handlar du hos oss på Västkustens Husbilscenter Finbil kan vi självklart släppa av din nya husbil i Karlstad så att du slipper ta dig hela vägen till oss för att hämta den.

För dig som är på genomresa kan det vara bra att veta att det är väldigt anpassat för husbil i Karlstad. Det finns bland annat en parkering på Sundsta där man får stå med sin husbil i 7 dygn. Därifrån tar det ungefär 10 minuter att promenera in till centrum.

Västkustens Husbilscenter Finbil
Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil finns cirka 20 mil från Karlstad och erbjuder fräscha begagnade husbilar till kanonpriser. Vårt mål är att ha ungefär 10-20 procent billigare priser än våra konkurrenter.

Om du är nyfiken på vad vi har att erbjuda är du välkommen in till oss på ett besök. Vi kan då guida dig mellan de olika husbilarna och visa skillnader och likheter. Du kan även besöka vår hemsida, finbil.se, för att se vilka husbilar vi har inne just nu. Bestämmer du dig för att köpa kan vi självklart frakta din husbil till Karlstad.

Camping för husbil i Karlstad
Det finns två populära och vackra campingplatser som även är anpassade för husbil i Karlstad. Båda ligger i anslutning till Vänern – något av det allra bästa Värmland har att erbjuda.

First Camp Skutberget – Här finns två olika badmöjligheter. Antingen håller man till på den lilla sandstranden där man kan gå ut en bit i vattnet och fortfarande bottna. Det andra alternativet är att man kilar bort till klipporna där det är betydligt djupare.
Här kan man bland annat spela volleyboll, äta en bit mat, ta en springrunda eller spela frisbeegolf.

Bomstadbaden camping – Lite lugnare än Skutberget eftersom det är lite mer anpassat till familjer med små barn. Det är väldigt långgrunt när man ska bada vilket gör att barnen har större yta att hålla sig på och slipper sitta inne vid kanten.
Även Bomstadbaden har tillgång till volleyboll, god mat och uppfriskande drycker och glassar.