Husbil Jönköping

Om du letar efter en husbil i Jönköping befinner vi på Västkustens Husbilscenter Finbil oss ungefär 25 mil från staden Jönköping. För att hitta till oss tar man avfart nummer 90 på E6:an.

Vår specialitet är nyare begagnade husbilar till marknadens bästa priser. Vi tar även in helt nya produkter ibland för att kunna erbjuda något för alla. Om du inte har möjlighet att ta dig till oss kan vi självklart ordna med en leverans så att du kan möta upp din nya husbil i Jönköping!

Vi har ett mål som går ut på att ha 10 till 20 procent bättre priser än våra konkurrenter, vilket gör att du alltid borde kolla med oss först. Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss. Därför gör vi alltid noggranna kontroller av de begagnade husbilarna vi köper in för att se om allt är frid och fröjd. Vi vill självklart att du som kund ska känna dig säker med ditt köp och avnjuta din högklassiga husbil i flera år!

Camping för husbil i Jönköping
Om du semestrar med husbil i Jönköping ska du utan tvekan besöka Villa Björkhagen. Det är Jönköpings enda familjecamping och är belägen centralt i en riktigt naturskön miljö. Med en vacker utsikt över Vättern och gratis Wifi känns det som att man kan stanna här ett bra tag! Det finns 300 platser och hela 200 av dem erbjuder el. 40 stycken har även vatten och avlopp, för den som vill ha det lilla extra och leva ett lite lyxigare liv med husbil i Jönköping.

Här finns aktiviteter året om! Under högsäsongen, från början av maj till slutet av september, kan man hyra GoKart och det finns även tillgång till racketsporter i Jönköpings Racketcenter som ligger inom gångavstånd. Under vintern gäller andra sysselsättningar – nämligen pister hos Mullsjö Alpin. Det finns sex olika pister med olika svårighetsgrader så att alla ska kunna få chansen att åka, stora som små, proffs som nybörjare. Det finns även både stora och små hopp för den som hellre drar med sig snowboarden.
Om man skulle känna för ett dopp under vintern också finns Rosenlundsbadet i närheten med sitt spännande äventyrsbad.