Husbil Helsingborg

Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil finns ungefär 25 mil från Helsingborg. Men för att kunna ha en bred kundkrets och erbjuda våra produkter till människor i hela landet har vi fixat så att man kan få leverans till sin ort. Vill du då möta upp din nya husbil i Helsingborg löser vi det utan problem!

Hos oss hittar du nyare begagnade husbilar av olika märken. Vår ambition är att ha marknadens bästa priser med målet att ha 10 till 20 procent billigare priser än andra försäljare. Vi skär självklart inte ner på varken service eller kvalitet för det utan sätter fortfarande våra kunder i fokus!

För att se vilka husbilar vi har inne just nu kan du antingen ge oss ett besök i våra nya och fräscha lokaler på Jörlanda Berg 306 eller kolla in får hemsida, finbil.se. Om du har speciella önskemål hjälper vi dig gärna med att hitta den perfekta husbilen för just dig.

Vi är av Trafikverket registrerad importör och lägger stor vikt på att leverera säkra husbilar till våra kunder. När vi köper in begagnade husbilar går vi därför alltid igenom alla funktioner för att vara säkra på att allt fungerar som det ska innan vi lägger ut för försäljning.

Camping för husbil i Helsingborg
Vill du få en riktigt avkopplande stund när du semestrar med din husbil i Helsingborg är Råå Vallar Resort den perfekta platsen för dig. Det är beläget precis vid Öresund. Här kan du ställa din husbil samtidigt som du har nära till Helsingborgs centrum och en vacker utsikt över solnedgångar och vårt grannland Danmark.

Det bjuds självklart på mer än en vacker utsikt och en härlig miljö. Det finns bland annat en restaurang med god mat, en butik med allt du kan tänkas behöva och en relaxavdelning med spa för den som verkligen vill varva ner en stund.

Mer livfulla aktiveter för den som campar med sin husbil i Helsingborg är golf, tipspromenader, allsång, segway, shopping och mycket mycket mer! Med andra ord finns det något för hela familjer och människor med olika intressen.