Husbil Göteborg

Behöver du en husbil i Göteborg finns lösningen inte så långt ifrån dig! Endast cirka fyra mil från Göteborg finns Västkustens Husbilscenter Finbil. Vi säljer fräscha begagnade husbilar och tar även in lite nytt då och då.

För att se vad vi har att erbjuda för tillfället kan du ta avfart 90 på motorvägen E6 för att hitta till oss. Det går även att se här på vår hemsida finbil.se.
Vi vill kunna erbjuda de bästa priserna på marknaden och har målet om att ha 10 till 20 procent lägre priser än konkurrerande företag.

Om du behöver tips och råd finns vi självklart här för att hjälpa dig, både vid möte och över telefon eller e-mail! Berätta om dina önskemål så ska vi göra vad vi kan för att hitta den perfekta husbilen för just dig.

Camping för husbil i Göteborg
Lilleby camping & havsbad – den perfekta campingen för familjer med husbil i Göteborg. Den är belägen på Hisingen som ligger nordväst om Göteborgs centrum. Det allra bästa med campingen är all skog och berg som innehåller vackra promenadstråk. Det finns dessutom en attraktiv strand endast 250 meter från själva campingen.
För att förenkla campinglivet finns det en livsmedelsaffär där man kan få tag i nödvändiga saker för camping och färskt bröd.

Lisebergs camping Delsjön – en underbar säsongsöppen camping belägen mitt i Delsjöns vackra naturreservat. Här kan man bland annat avnjuta stillsamma vandringleder eller delta i aktiviteter som bad, ridning, golf, fiske och kanotutflukter.

Liseberg ställplats Skatås – en ställplats för de med husbil i Göteborg. Det finns hela 37 platser som alla har tillgång till el. Här får man även chansen att tömma tankar och fylla på nytt vatten. Ställplatsen är nära till en spårvagnshållplats så att man lätt kan ta sig runt i staden.

Göra i Göteborg
Två aktiviteter som absolut är givna när man åker med sin husbil i Göteborg är självklart Universeum och Liseberg. På Universeum kan man uppleva bland annat hajar, regnskog och spännande experiment. I direkt anslutning ligger Nordens största nöjesfält – Liseberg. Stället där hela familjen trivs och kan spendera flera timmar i sträck.