Husbil Borås

Västkustens Husbilscenter Finbil ligger ungefär 10 mil från Borås och säljer både nyare begagnade husbilar och helt nya. Om du hittar en favorit hos oss och väljer att slå till kan vi självklart ordna med en leverans så att du kan möta upp din husbil i Borås utan problem. Vi vill att alla ska kunna ta del av våra produkter oavsett vart i vårt långa land man befinner sig.

Vårt mål är att kunna erbjuda 10 till 20 procent bättre priser än våra konkurrenter utan att skära ner något på kvalité eller säkerhet.
De begagnade husbilarna är självklart kontrollerade så att vi kan garantera att allt funkar och ser bra ut vid köp.

Vi är av Trafikverket registrerad importör och brinner verkligen för att kunna erbjuda de bästa produkterna med den allra bästa servicen och det lägsta priset på marknaden. Om du vill ha en husbil i Borås men inte vet vilken modell som uppfyller dina behov och önskemål bäst finns vi här för att ge dig tips och råd!

Har du inte möjlighet att komma hit och titta på vårt utbud kan du även se det på vår hemsida, finbil.se. Utbudet kan förändras snabbt i takt med att vi både säljer och får in mer så vänta inte för länge om du hittat den perfekta husbilen för just dig!

Camping för husbil i Borås
Borås camping Saltemad – Detta är den perfekta campingen för hela familjen med husbil i Borås. Det är en av Sveriges absolut största citycampingar och är öppet året runt. Det finns 386 platser varav nästan alla ger tillgång till el.
Aktiviteterna är många, man kan bland annat hyra kanoter och trampbåtar, fiska eller spela minigolf. Det finns även flera vackra vandringsleder och badplatser intill.
Ibland anordnas även filmkvällar och trolleriföreställningar för att liva upp den härliga stämningen ännu mer och få fart på besökarna.

Borås stora djurpark med över 60 olika arter ligger så pass nära campingen att det räcker med en kort promenad för att ta sig dit. Även shoppingcentrat Knalleland och Borås centrum ligger nära om man vill komma bort från naturen en liten stund.