Hobby Husbilar

Hobby husbilar är kända för sina tidlösa designer och unika inredningar. De har en perfekt komfort och är perfekta för långa sträckor och härliga semestrar både på tu man hand och tillsammans med hela familjen! Kom in till oss på Västkustens Husbilscenter Finbil för att se vilka Hobby husbilar vi har inne idag.

Hobby är ett pålitligt och högklassigt märke som kan utlova husbilar som du kommer få nytta och glädje av i många år framöver! Ta en kortare sommarsemester till en harmonisk camping och avnjut sol och bad i en lugn och naturskön miljö eller res Europa runt och upptäck nya ställen – det är helt upp till dig.

Hobby husbilar hos Västkustens Husbilscenter Finbil
På Västkustens Husbilscenter Finbil kan du hitta många Hobby husbilar till marknadens absolut bästa priser. Vi har satt upp ett mål som går ut på att ha minst 10 till 20 procent billigare husbilar och planerar att fortsätta ha det så. Vi vill att alla ska kunna få uppleva det härliga och fria livet som ägare till en husbil.

Vi har många olika märken att välja på och säljer mellan 150 och 200 husbilar varje år, bland annat Hobby som brukar gå hem bland många av våra köpare.
Det vi är bäst på är begagnade husbilar av den nyare sorten men det händer även att vi tar in helt splitter nya.

Du är varmt välkommen in på ett besök hos oss för att se vilka Hobby husbilar vi har inne just nu. Vi guidar dig gärna och hjälper dig hitta den mest passande husbilen för just dig. Vi utgår då från dina önskemål och behov och ser vilken husbil som bäst fyller upp kraven.

Våra begagnade husbilar är aldrig mer än fem år gamla för att vi ska kunna erbjuda de allra modernaste och säkraste husbilarna till er kunder. Vi säkerhetskontrollerar funktioner och kvalitet innan vi lägger ut för försäljning för att vara helt säkra på att det håller kvalitetsnivån vi har på våra produkter.

Hör av dig till oss om du har speciella önskemål eller funderingar så ska vi försöka besvara det så gott vi kan!