Dataskydd

Finbils dataskyddspolicy

Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Vilken information samlar vi in?

Information som du ger till oss.

Väljer du att skicka in dina uppgifter till oss så lagrar vi dessa för att kunna kontakta dig och fullgöra vårt ansvar som säljare eller köpare av tjänster och produkter.

Vilka kan vi komma att dela din information till?

Finbil delar inte ut informationen till någon tredje part.

Leverantörer

Webbsidan hanteras av Loopia.

Var behandlar vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kommer alltid att behandlas inom Sverige. Vi lagrar dem på ett så säkert sätt som möjligt för att undvika att de kommer i fel händer.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi raderar personuppgifter på begäran från våra kunder, i de fall som vi inte måste spara dem för att fullgöra vårt ansvar som köpare eller säljare.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära.
  • Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
  • Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”). Kontakta oss så tar vi bort uppgifterna.

Hur är det med cookies och liknande tekniker?

Vi använder cookies på vår hemsida. För mer information om hur cookies fungerar, se vår cookie statement.

Kontakta oss

Finbil har ett dataskyddsombud, vilket du når via info@finbil.se.

Västkustens Husbilscenter Finbil AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan. Västkustens Husbilscenter Finbil AB) följer svensk dataskyddslagstiftning.

Denna cookiepolicy uppdaterades 23 maj 2018.