Bürstner Husbilar

Letar du efter Bürstner husbilar till marknadens bästa priser har du kommit helt rätt. Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil säljer nyare begagnade husbilar, bland annat av märket Bürstner. Vårt mål är att erbjuda minst 10 till 20 procent bättre priser än konkurrenterna utan att skära ner på varken kvalité eller service.

Bürstner husbilar är ett av Europas ledande företag för tillverkning av husbilar. Företaget grundades i slutet av 50-talet och har sedan dess levererat högklassiga och säkra husbilar tillverkade av den modernaste teknologin.
Deras motto är ”I en Bürstner ska man alltid uppleva en komfort utan gränser” vilket de hittills verkar ha levt upp till när man kollar på populariteten och förtroendet som finns för märket.

Vid varje steg i produktionen görs det en kontroll för att man ska vara säker på att varje produkt håller de höga kvalitetskraven som Bürstner husbilar har. Säkerheten är något som Bürstner prioriterar högst eftersom de vill att deras köpare ska kunna avnjuta en bra produkt i flera år. De tänker även igenom design och utformning med mycket omtanke.

Bürstner husbilar hos Västkustens Husbilscenter Finbil
På Västkustens Husbilscenter Finbil säljer vi mellan 150 och 200 husbilar årligen varav många faktiskt är av märket Bürstner. Vi säljer framförallt begagnade husbilar i nyskick, men det händer även att vi tar in helt nyproducerade produkter.

Vi tycker inte att det ska kosta multum med bra kvalité, alla ska få chansen att uppleva en riktigt modern och säker husbil.

Vill du se vilka Bürstner husbilar vi erbjuder idag kan du ge oss ett besök på Jörlanda Berg 306 i Stenungsund. Det ligger ungefär 4 mil utanför Göteborg, du tar bara avfart nummer 90 på vägen E6. När du väl är här guidar vi dig gärna mellan olika modeller för att se vad som passar just dig bäst.
Har du problem med att ta dig till oss kan du även se våra Bürstner husbilar på hemsidan, finbil.se. Skulle du då bestämma dig för att slå till kan vi ordna med leverans till din hemstad!