Bosch Bilverkstad Stenungsund

Välkommen att boka din service hos oss. Ring 0303-196 08

Finbil Bilverkstad är en Bosch bilverkstad i Stenungsund. Vi hör alltså till Bosch Car Service som är den största oberoende kedjan för bilverkstäder i hela världen! Tack vare det kan vi med gott samvete garantera våra kunder riktigt bra kvalitet på vårt arbete.

Vi hjälper dig gärna med både reparationer och service för alla olika bilmärken och modeller! Våra kunder är det allra viktigaste för oss och vi jobbar flitigt med att göra er nöjda.

Ring oss på 0303-196 08, skicka iväg ett e-mail till verkstad@finbil.se eller besök oss på Jörlanda Berg 306 för att boka tid eller få en kostnadsfri prisoffert.

Finbil Bilverkstad
Hos oss finns välutbildade och till högsta grad engagerade tekniker och arbetare som utför diagnoser och kontroller med hjälp av Bosch avancerade och moderna teknik. Våra reservdelar har alltid en Boschgaranterad kvalitet vilket innebär att du som kund alltid får samma kvalitet hos oss som hos märkesverkstäderna, fast till ett betydligt bättre pris. För att kunna erbjuda så förmånliga priser som möjligt har vi satt ihop några paketerbjudanden för reparationer och byten av bland annat avgassystem, hjullager och avgassystem.

Vi erbjuder heltäckande tjänster, bland annat underhåll, mekaniska reparationer och service. Det spelar ingen roll om bilen du lämnar in hos oss drivs av diesel, el eller bensin – vi hanterar alla sorters bilar av alla olika märken.

Vår Bosch bilverkstad i Stenungsund har högt tak och kraftfulla verktyg och är därför även anpassad för husbilar. Vi utför all sorts service på alla olika husbilsmärken och garanterar självklart samma service och kvalitet som vid bilservice.

Bosch Car Service
Finbil Bilverkstad i Stenungsund är ett säkert val då vi som tidigare nämnt ingår i Bosch Car Service kedja tillsammans med över 15.000 andra verkstäder runt om i världen.
Alla verkstäder som ingår i Bosch Car Service får genomgå kvalitetskontroller av kvalitetssäkringsföretag, som självklart är helt oberoende, som Bosch samarbetar med. I kontrollerna kollar man hela verksamheten. På det här sättet kan kunderna bli försäkrade m att företaget är seriöst och arbetar på ett bra sätt.

Vardagar 7.00 – 16.30 Lunch 13.00 – 13.40.