Bilverkstad Stenungsund, Kungälv, Ljungskile

Välkommen att boka din service hos oss. Ring 0303-196 08

Letar du efter en bilverkstad i Stenungsund, Kungälv eller Ljungskile ska du kontakta oss på Spekeröd Bilverkstad AB.

Vi tillhör Bosch Car Service vilket innebär att vi kan garantera både kvalitet och säkerhet till er kunder. Vi utför både reparationer och service av alla olika sorters bilar och husbilar av alla märken.

Kom in till oss eller kontakta oss via telefon eller mail för att boka en tid och få en prisoffert utan extra kostnad. Vi finns på Jörlanda Berg 306.

Spekeröd Bilverkstad AB
Bosch Car Service är en oberoende bilverkstadskedja, med över 15000 verkstäder runt om i världen, som samarbetar med kvalitetsförsäkringsföretag. När man ingår i kedjan får man genomgå fullständiga kontroller för att se om verksamheten håller kvalitetskraven som Bosch har. På det sättet vet du som kund att vi är ett bra val när du behöver en bilverkstad i Stenungsund, Kungälv eller Ljungskile.

Personalen hos oss är välutbildade och erfarna tekniker och arbetare som alltid sätter kunden i fokus! Vi använder oss bara av reservdelar som har en Boschgaranterad kvalitet, tack vare det får du alltid samma delar som hos din märkesverkstad. Den enda skillnaden är priset som är betydligt bättre hos oss.

Några av de heltäckande tjänster vi erbjuder är bland annat mekaniska reparationer, service och underhåll. Märke spelar ingen roll, inte heller om ditt fordon drivs av bensin, diesel eller el. Vi erbjuder samma service och kvalitet oavsett märke och modell!

Eftersom vår verkstad har högt tak och starka maskiner och verktyg kan vi även ta in husbilar för reparationer och service.

Boka bilverkstad i Stenungsund, Kungälv, Ljungskile
Om du vill lämna in din bil eller husbil hos oss är det bra att boka i tid. Då får du nämligen tillgång till en av våra lånebilar under en dag, helt utan extra kostnad.

Vi lägger ner stort engagemang på vårt arbete och vill självklart att du som kund ska vara nöjd. Tack vare Bosch Car Service kan vi med gott samvete garantera dig bra reservdelar, tillmötesgående service och högklassig kvalitet!

I vår helt nya fullt utrustade verkstad finner ni vår verkmästare Svante Lundkvist som med sina medarbetare ger din bil, husbil eller båt stor omtanke och god service.

Svante har dom senaste 20 åren skruvat med det mesta och har en stor erfarenhet av nästan alla slags service, tillbehörsmontering och reparationer. Svantes stora hobby är gamla Amerikanska bilar.

Ring, maila eller besök oss för att boka in en tid!

Svante Lundqvist

Tel: 0303-196 08
Mobil: 0706-47 55 29
E-post svante@finbil.se

 

Vardagar 7.00 – 16.30 Lunch 13.00 – 13.40.

Fredagar under Juni – Augusti stänger verkstaden 12.00.