Bilverkstad Stenungsund

Välkommen att boka din service hos oss. Ring 0303-196 08

Letar du efter en bilverkstad i Stenungsund har du kommit helt rätt! Vi på Spekeröd Bilservice AB har mycket erfarenhet och kunskap inom service och reparation för både bil och husbil!

Vi servar alla olika bilmärken och erbjuder en kostnadsfri lånebil under en dag om man bokar in sig i tid. Hos oss är du alltid garanterad snabba leveranser av reservdelar vilket leder till att vi kan fullfölja vårt arbete snabbare!

Något av det vi utför mest är service och reparationer av AC och fukttester men vi erbjuder även tjänster som bland annat provtryckning av gasol, däckmontage och fyrhjulsinställning. Vår verkstad är väl anpassad för att kunna serva husbilar. Du som kund är det allra viktigaste för oss och vi lägger självklart alltid ner all energi och engagemang på att du ska bli nöjd med vårt arbete.

Hör av dig till oss på 0303-196 08 för att boka en tid eller få en kostnadsfri prisoffert när du behöver en bilverkstad i Stenungsund.

Spekeröd Bilverkstad AB
Svante Lundkvist heter mannen som tillsammans med sina medarbetare utgör vår bilverkstad i Stenungsund. Vi arbetar i vår fullt utrustade verkstad och jobbar alltid hårt för att kunna serva både bilar och husbilar av alla märken med den allra bästa servicen.

Vi har de allra generösaste garantierna hos oss och vi kan alltid utlova ett väl utfört arbete. Bakom oss ligger mycket kunskap och erfarenhet kombinerat med ett brinnande intresse för att göra våra kunder nöjda.

Västkustens Husbilscenter Finbil
I samma lokaler som Spekeröd Bilservice finns Västkustens Husbilscenter Finbil. Vi säljer framförallt begagnade husbilar men även nyproducerade husbilar och en och annan personbil då och då. Vi har som mål att ha marknadens bästa priser med 10-20 procent billigare produkter.

Du kan se vad vi har inne just nu på vår hemsida, finbil.se. Du är även varmt välkommen in till oss på ett besök! Vi hjälper dig gärna med att hitta den perfekta husbilen eller bilen för just dig! Berätta bara om dina önskemål så ska vi göra vårt bästa för att hitta den rätta modellen.

I vår helt nya fullt utrustade verkstad finner ni vår verkmästare Svante Lundkvist som med sina medarbetare ger din bil, husbil eller båt stor omtanke och god service.

Svante har dom senaste 20 åren skruvat med det mesta och har en stor erfarenhet av nästan alla slags service, tillbehörsmontering och reparationer. Svantes stora hobby är gamla Amerikanska bilar.

Svante Lundqvist

Tel: 0303-196 08
Mobil: 0706-47 55 29
E-post svante@finbil.se

 

Vardagar 7.00 – 16.30 Lunch 13.00 – 13.40.

Fredagar under Juni – Augusti stänger verkstaden 12.00.