Bilverkstad Stenungsund

Välkommen att boka din service hos oss. Ring 0303-196 08

Letar du efter en bilverkstad i Stenungsund har du kommit helt rätt! Vår bilverkstad har lång erfarenhet och kunskap inom service och reparation för både bil och husbil!

Vi servar alla olika bilmärken och erbjuder en kostnadsfri lånebil under en dag om man bokar in sig i tid. Hos oss är du alltid garanterad snabba leveranser av reservdelar vilket leder till att vi kan fullfölja vårt arbete snabbare!

Något av det vi utför mest är service och reparationer av AC och fukttester men vi erbjuder även tjänster som bland annat provtryckning av gasol, däckmontage och fyrhjulsinställning. Vår verkstad är väl anpassad för att kunna serva husbilar. Du som kund är det allra viktigaste för oss och vi lägger självklart alltid ner all energi och engagemang på att du ska bli nöjd med vårt arbete.

Hör av dig till oss på 0303-196 08 för att boka en tid eller få en kostnadsfri prisoffert när du behöver en bilverkstad i Stenungsund.

Vi arbetar i vår fullt utrustade verkstad och jobbar alltid hårt för att kunna serva både bilar och husbilar av alla märken med den allra bästa servicen. Vi har de allra generösaste garantierna hos oss och vi kan alltid utlova ett väl utfört arbete. Bakom oss ligger mycket kunskap och erfarenhet kombinerat med ett brinnande intresse för att göra våra kunder nöjda.

Kontaktuppgifter verkstad
Använd formuläret till vänster eller kontakta oss på mail eller telefon nedan.

Telefon: 0303-196 08
E-post verkstad@finbil.se

Vardagar 7.00 – 16.30 Lunch 13.00 – 13.40.