Sälja din husbil? Vi köper er husbil kontant eller förmedlar den åt dig

Vill du sälja din husbil så kan vi hjälpa dig på två olika sätt.

Vi köper din husbil kontant

Personbilar och husbilar som är max fem år gamla köper vi kontant om priset är rätt. Du får en snabb och korrekt affär och ibland kan det vara din bästa affär! Vad gäller inbyten så byter vi självklart även in bilar som är äldre än så.

Husbilsförmedling/Husbilsmäklare

Vi agerar också som husbilsmäklare och har en förmedlingstjänst för husbilar. Om din husbil är max 12 år gammal och som gått max ca 12000 mil så tar vi emot den till försäljning vid vår anläggning i Lödöse, där vi har vår husbilsmäklartjänst.

Att förmedla en husbil tar normalt 3 veckor till 3 månader, ni betalar en grundavgift när den lämnas in och det avgår en provision först när det är såld. Vi löser så köparen får garantier, vi tar eventuella byten och vi ordnar finansiering åt köparen. Tack vara detta blir den lättare såld än om ni själva försöker sälja husbilen och ni slipper allt arbete.

Fyll i formuläret till vänster eller  berätta lite om er husbil som ni vill sälja eller kom och visa den i Lödöse så vi kan bedöma värdet på den.

OBSERVERA ATT REGISTRERINGSNUMMER, NAMN SAMT TELEFONNUMMER MÅSTE VARA IFYLLT FÖR ATT KUNNA SKICKA FORMULÄRET.

Svarar vi ej på det du mailar oss om din husbil beror det på att priset är på tok för högt, ni begär långt över vad vi kan betala för att kunna köpa in husbilen. Gör då gärna ett nytt försök med ett lägre pris, är det rätt pris så kontaktar vi er omgående och köper vi husbilen/bilen kontant.