Begagnade husbilar

Husbilar är perfekta vid alla olika sorters semestrar eller när man vill komma bort från sin vanliga vardag överhuvudtaget. Funkar utmärkt till familjeutflykter, soloresor eller kärlekstrippar. Man har med sig ett hem vart man än åker och slipper därför onödiga övernattningskostnader på hotell eller vandrarhem.

Vi på Västkustens Husbilscenter Finbil AB erbjuder begagnade husbilar som både håller den standard som du förtjänar samtidigt som vi pressar priserna. För att kunna ge alla möjligheten att handla hos oss har ordnat så att vi kan leverera runt om i Sverige. På det sättet kan man enkelt möta upp sin nyköpta husbil i sin hemstad och börja njuta av livet som husbilsägare direkt.

Begagnade husbilar hos Västkustens Husbilcenter Finbil AB

Hos oss på Västkustens Husbilscenter Finbil hittar du lite nyare och fräschare begagnade husbilar till ett riktigt bra pris! Vår målsättning är att vi vill vara åtminstone mellan 10 och 20 procent billigare än andra leverantörer. Utöver priset erbjuder vi också högklassig service och stort engagemang.

Våra begagnade husbilar är nästan som nya, vi köper aldrig in husbilar som verkar slitna eller som inte är i brukskick. Vi kontrollerar självklart allt vi köper in för att kunna garantera dig som kund de bästa begagnade husbilarna. Vi köper aldrig in husbilar som är äldre än fem år gamla för att alltid kunna erbjuda moderna modeller och lösningar.

Du är varmt välkommen att besöka oss i Stenungsund. Vi finns här för dig ifall du vill ha tips och råd eller om du vill veta vilken husbil som uppfyller dina behov bäst.
Du hittar oss ungefär 40 kilometer norr om vackra Göteborg i direkt anslutning till motorvägen E6 och avfart 90. Det är nära intill Statoil, Subway och Burger King.

Har du inte möjlighet att ta dig till oss kan du se vilka husbilar vi har inne på vår hemsida. För att se våra begagnade husbilar kan du klicka på ”Begagnade Husbilar” till i menyn.