Begagnad husbil


Letar du efter en högklassig begagnad husbil som inte kostar skjortan ska du ge oss på Västkustens Husbilscenter Finbil ett besök! Det vi är allra bäst på är nämligen lite nyare begagnade husbilar till det absolut bästa priset som finns på marknaden idag. Vi vill att alla ska kunna ha möjlighet att uppleva det härliga husbilslivet och allt det har att erbjuda!

Hos oss finns det moderna och säkra begagnade husbilar som självklart är kontrollerade för att vi ska kunna erbjuda en bra kvalitetsgaranti till dig som kund. Kom in till oss eller besök vår hemsida för att kolla in vårt utbud!

Begagnad husbil hos Västkustens Husbilscenter Finbil
Söker du efter en begagnad husbil som fortfarande nästan håller samma mått som en ny finns vi på Västkustens Husbilscenter Finbil till din tjänst! Det vi är allra bäst på är nyare begagnade husbilar till det bästa priset som går att få!

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda minst 10 till 20 procent billigare priser än konkurrenterna för en begagnad husbil. Trots att vi sänker priserna så pass mycket ser vi självklart till att inte skära ner på varken kvalité eller service.

Husbilarna vi säljer är aldrig äldre än fem år gamla för att vi ska kunna garantera en modern produkt som kommer hålla i många år. Trots att de är nya modeller kollar vi givetvis igenom alla funktioner så att allt fungerar felfritt, precis som det ska.

Vi befinner oss ungefär 4 mil från Göteborg. För att hitta till oss ska du ta avfart nummer 90 på vägen E6, det är jämte ett nybyggt Burger King och en Statoil-mack. Letar du efter en begagnad husbil kan du gå runt och kolla på det vi har inne just för tillfället och samtidigt kunna be oss om tips och råd.
Man kan även bläddra bland husbilarna vi erbjuder på vår hemsida, finbil.se, för de som inte har möjlighet att ta sig till oss. Självklart har man fortfarande möjlighet att höra våra rekommendationer. Undrar du över något är det bara att ringa oss eller skicka iväg ett mail så svarar vi så fort vi kan!