Adria Husbilar

Här hos Västkustens Husbilscenter Finbil kan du hitta Adria Husbilar som är en av Europas ledande tillverkare av husbilar och startades redan under 1965. Ända sedan dess har Adria husbilar ständigt kommit med nya innovationer och högklassiga produkter och ofta haft ett försprång bland konkurrenterna.

Några viktiga faktorer för Adria är kvalitet, uppfinningsrikedom och erfarenhet vilket de ständigt jobbar på för att kunna utveckla de allra bästa nya moderna lösningarna. Adria är det mest sålda märket i både Sverige och Finland och har fått flera fina utmärkelser och priser flera år i rad. Adria husbilar görs i en av kontinentens modernaste anläggningar och ännu en ny fabrik öppnades under år 2005. Varje år produceras ungefär 14.000 produkter i den slovenska fabriken.

Märket är känt för att alltid leverera moderna husbilar som både är snygga och säkra att använda. Köpare av Adria husbilar har visat stor glädje och fler och fler upptäcker det otroligt framgångsrika märket.
Det finns modeller för alla olika köpare. För stora familjer, för ensamvargar, för långa resor och för kortare campingsemestrar.

Adria husbilar hos Västkustens Husbilscenter Finbil
Hos Västkustens Husbilscenter Finbil kan du hitta Adria husbilar till de bästa priserna som finns på marknaden! Vi säljer nyare begagnade husbilar och har som mål att vara minst 10 till 20 procent billigare än våra konkurrenter. Ungefär 150 till 200 husbilar säljs varje år hos oss och många är av toppmärket Adria.

Du kan se vilka husbilar vi har inne för tillfället på vår hemsida, finbil.se, och i våra nya lokaler på Jörlanda Berg 306 i Stenungsund. På hemsidan uppdaterar vi regelbundet i takt med att vi får in nya och säljer gamla. Vi har möjlighet att frakta husbilar runt om i landet så att man kan möta upp sitt fynd i sin hemstad.

Självklart ser vi till att alla husbilar som kommer in till oss håller ett visst kvalitetsmått. Vi ser till exempel till att inte köpa in produkter äldre än fem år för att du som kund ska kunna ta del av moderna och nya husbilar som håller samma säkerhet och kvalitet i många år framöver.